Χορηγίες

Γίνετε Μέλη του Μουσείου

Το Διασυνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας είναι ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Υποστηρίζει το Ανοιχτό-Ζωντανό Μουσείο Δημητσάνας και τις ποικίλες δραστηριότητες του, με πόρους που περιλαμβάνουν χρηματοδοτήσεις, χορηγίες και δωρεές ιδιωτών.

Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική και θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε το έργο μας και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο πολιτισμό, παιδεία, έμπνευση και χαρά στους κατοίκους αλλά και σε όλη την κοινωνία, με έμφαση στους νέους ανθρώπους.

Το Διασυνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας αγωνίζεται συνεχώς να εκπληρώνει επίμονα την αποστολή του: να αποτελεί έναν αξιόπιστο θεματοφύλακα, που προφυλάσσει και διατηρεί την πολιτιστική κληρονομιά της Δημητσάνας και προβάλει την κληρονομιά αυτή με γενναιοδωρία, γνώση και πάθος στους Έλληνες και σε όλον τον κόσμο.

Η πραγματοποίηση αυτών των στόχων είναι δυνατή χάρη στη δική σας συμπαράσταση και συμμετοχή. Με αυτή τη συμμετοχή σας θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε ένα δυναμικό πρόγραμμα ανάδειξης της Δημητσάνας μέσω κατάλληλων σημάνσεων, καλλωπισμών, εκθέσεων, εκδόσεων, επιστημονικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων και άλλων εκδηλώσεων. Με την υποστήριξή σας θα συνεχίσουμε να μετατρέπουμε την καινοτομία και τη δημιουργικότητα σε διέξοδο και ελπίδα για τον τόπο μας.

Για να κάνετε δωρεά, πατήστε DONATE ή συμπληρώστε τη φόρμα:




Επικοινωνία

Γραφεία Αθήνας: Αγίου Κωνσταντίνου 57, 10437 Αθήνα
E-mailinfo@spkd.gr
Τηλέφωνο697 244 6890

 

Κέντρο Πληροφόρησης Δημητσάνας: 
Διασυνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας
Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή
Emailinfo@spkd.gr
Τηλέφωνο: 27950 32111

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημητσάνα: Ανοιχτό Ζωντανό Μουσείο